Támogatóink

A Rektori Kabinet az oktatási és kutatási alaptevékenység rektori irányítási, szakmai felügyeleti, stratégiaalkotási hatásköreiben működik közre, ennek keretében feladatkörébe tartozik az oktatásfejlesztés, a tehetséggondozás, a tudománypolitika, a nemzetközi kapcsolatok ápolása, fejlesztése, a minőségpolitika és minőségfejlesztés, a diplomás pályakövetés, az adat- és stratégiai információkezelés, az egyetemi Alumni, az összegyetemi PR és kommunikációs tevékenység, valamint az „Eötvös” Művészeti Együttes tevékenységének rektori szintű megszervezése. A rektori támogatásnak köszönhetően támogatjuk szervezőink szállásköltségeit.
Az Emberi Erőforrás támogatáskezelő pályázatain keresztül Egyesületünk működési támogatásban, illetve szakmai programsorozatunk támogatásában részesült.
Az E.ON Hungária vállalatcsoport támogatásának köszönhetően több hátrányos helyzetű táborozó vehet részt kedvezményesen a táborban.
A Magyar Ügyvédi Kamara köztestület, az ügyvédek országos szervezete, amely önálló ügyintéző szervezettel és költségvetéssel rendelkezik. Támogatásukkal több táborozó kedvezményes részvételét tették lehetővé a Középiskolások Szabadegyetemén.
A Magyar Országos Közjegyzői Kamarát (MOKK) a közjegyzőkről szóló 1991. évi XLI. törvény hozta létre, amely előírta, hogy az országos kamarát és a területi kamarákat a törvény hatálybalépését követő (1991. november 1.) három hónapon belül meg kell alakítani. Ilyen előzmények után a MOKK – a magánközjegyzők tevékenységének megkezdésével egyidejűleg – 1992. január 1. napján alakult meg. Támogatásukkal több táborozó kedvezményes részvételét tették lehetővé a Középiskolások Szabadegyetemén.