A Rektori Kabinet az oktatási és kutatási alaptevékenység rektori irányítási, szakmai felügyeleti, stratégiaalkotási hatásköreiben működik közre, ennek keretében feladatkörébe tartozik az oktatásfejlesztés, a tehetséggondozás, a tudománypolitika, a nemzetközi kapcsolatok ápolása, fejlesztése, a minőségpolitika és minőségfejlesztés, a diplomás pályakövetés, az adat- és stratégiai információkezelés, az egyetemi Alumni, az összegyetemi PR és kommunikációs tevékenység, valamint az „Eötvös” Művészeti Együttes tevékenységének rektori szintű megszervezése. A rektori támogatásnak köszönhetően támogatjuk szervezőink szállásköltségeit.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Hallgatói Önkormányzat Rektori pályázatának keretében támogatta szervezőink szállásköltségeit , valamint a 2021-es táborokhoz készült, a táborokat népszerűsítő promóciós anyagok finanszírozását is.

http://www.emet.gov.hu/
Az Emberi Erőforrás támogatáskezelő ‘Fiatalok a Családok évében’ kiírásra benyújtott és támogatást nyert pályázatunkon keresztül támogatásban részesítette Egyesületünk szakmai programsorozatát 2018-ban. A 2019-es, és 2020-as évben a ‘Több leszel, ha teszel!’ önkéntességet népszerűsítő pályázati kiírásán nyert programunk támogatást. A támogatáskezelő 2021-es évben is támogatásban részesítette táborainkat.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával hozzájárult több hátrányos helyzetű táborozó kedvezményes részvételéhez, valamint az Egyesületünk eszközpark fejlesztéséhez és a programsorozatunk megvalósításához.
A Magyar Ügyvédi Kamara köztestület, az ügyvédek országos szervezete, amely önálló ügyintéző szervezettel és költségvetéssel rendelkezik. Támogatásukkal több táborozó kedvezményes részvételét tették lehetővé a 2018-as, 2020-as és a 2021-es Középiskolások Szabadegyeteme és Szabadegyetem Plusz táborokban.
A Magyar Országos Közjegyzői Kamarát (MOKK) a közjegyzőkről szóló 1991. évi XLI. törvény hozta létre, amely előírta, hogy az országos kamarát és a területi kamarákat a törvény hatálybalépését követő (1991. november 1.) három hónapon belül meg kell alakítani. Ilyen előzmények után a MOKK – a magánközjegyzők tevékenységének megkezdésével egyidejűleg – 1992. január 1. napján alakult meg. Támogatásukkal több táborozó kedvezményes részvételét tették lehetővé a Középiskolások Szabadegyetemén.
Együttműködésünk részeként az expodom.hu sátor webáruház 2023-as táborainkra összecsukható pavilont biztosított, mely nagyban megkönnyíti szabadtéri programjainkat. Köszönjük szépen a felajánlást!
Az E.ON az első nagy nemzetközi vállalatcsoport, amely az új energiavilágot helyezte tevékenysége középpontjába, és fő fókuszában az energiahálózatok, a megújuló energia, és az ügyfeleinknek kínált komplex energetikai megoldások állnak. Társadalmi szerepvállalásuk keretében az E.ON Hungária támogatásban részesítette a 2021-ben megrendezett Középiskolások Szabadegyeteme és a Szabadegyetem Plusz ’21 táborainkat.
Az MVM Csoport Magyarország arra törekszik, hogy ügyfelei számára a fenntartható, megfizethető és tiszta energiát biztosítson. Társadalmi felelősségvállalásuk keretében működési támogatásban, főleg utazási támogatásban részesítette Egyesületünket.
A Nemzeti Együttműködési Alap egy olyan költségvetési előirányzat, amelynek felhasználásában a civil szervezetek és a kormányzat partnersége jut kifejezésre.

A ‘Civil szervezetek működési célú támogatása 2018’ pályázat keretében működési támogatásban részesítette Egyesületünket 2018-ban.

Egyesületünk 2021-ben a Bethlen Gábor Alapkezelő ‘Új Nemzedék Jövőéért Kollégium’ pályázata keretében működési támogatásban részesült.

www.nka.hu
A Nemzet Kulturális Alap Ismeretterjesztés és Környezetkultúra Kollégiumához benyújtott két sikeres pályázat révén támogatásban részesítette 2019-ben, 2020-ban és 2021-ben rendezendő táborainkat, valamint a „Pályaorientáció a képernyőn keresztül” című online programsorozatunkat is.
A Budapesti Közjegyzői Kamara anyagilag és szellemileg támogatja 2019-es, 2020-as és 2021-es táborainkat, lehetővé téve hátrányos helyzetű diákok kedvezményes részvételét, valamint szakmai spektrumunk további bővítését.
A 18. kerületben bejegyzett és működő szervezetként a kerületi önkormányzat működési támogatást nyújtott, valamint támogatta a hátrányos helyzetű táborozók kedvezményes táboroztatását.
A Szakkollégiumok Egyeztető Fóruma – ismertebb nevén Interkoll – az országban és a határon túl működő szakkollégiumok közös érdekegyeztető közössége. Az Interkoll támogatásával hozzájárult több hátrányos helyzetű táborozó kedvezményes részvételéhez a 2021-es Középiskolások Szabadegyetemén.
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar támogatásával a karon tanuló önkénteseink kedvezményes részvétele vált lehetővé.
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző Kar támogatást biztosított Szabadegyetem Plusz ’19 táborunkra.