Kedves Érdeklődők!

 

Önkéntesekből álló csapatunkkal idén is várjuk az érdeklődő, már érettségizetteket, idén felvételizőket és gap year-t töltőket nyári egyetemi pályaorientációs jellegű táborunkba, amely Királyréten, a Fatornyos Fogadóban kerül megrendezésre augusztus 14–18. között. A részvétel díja tartalmazza a közös leutazást Budapestről, szállást (elhelyezés 2-3-4 fős szobákban, saját fürdőszobával), napi háromszori étkezést, a tábori pólók díját, eszközöket és a közös visszautazást. Táborunk kapacitása kb. 30 fő.

Jelentkezési form: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2nAd5bxdovnwVpB24miwpJhNbPxdp0cL0JHk1eScCWsS8TA/viewform

A részvételi díj:
53.000 Ft

A jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében rögzítjük.
A jelentkezés teljesítéséhez elegendő a tábordíj 50%-át (26.500 Ft) befizetni az űrlap beküldését követő egy hétben.
Ez esetben a tábordíj második felét a következő hónapban várjuk, de legkésőbb augusztus 1-ig! A pontos összegről a szükséges dokumentumok emailben való beérkezése után néhány nappal küldünk értesítést emailben.

Lehetőség van idén is szociális helyzet vagy egészségügyi állapot alapján a tábordíj mérséklését kérni, erről bővebb információkat itt találnak: http://szabadegyetem.elte.hu/szabadegyetem-plusz-tamogatas/

A kedvezményre jogosító igazolást a kozepiskolasok.szabadegyeteme@gmail.com címre kérjük a jelentkezéssel egyidejűleg megküldeni, annak elbírálása után értesítjük a jelentkezőket.
A beérkező és alapos igények számától függően 25-33% kedvezményt tudunk biztosítani. A pontos összegről az elbírálások után, előreláthatólag június első felében küldünk értesítést e-mailben.


Az utalás adatai:
Név: Középiskolások Szabadegyeteme Egyesület
Számlaszám: 11600006-00000000-73475947
Bank: ERSTE Bank
Közlemény: a közleményben kérjük feltüntetni a résztvevő diák nevét, és mellé még annyit, hogy „PLUSZ”!

Lemondás esetén:
– július 14-ig a befizetett tábordíj 100%-át visszautaljuk
– július 15–31. közötti lemondáskor a befizetett tábordíj 80%-át visszautaljuk.
– Ha a tábor előtti utolsó két hétben történik a lemondás és amennyiben a várólistáról egy jelentkezővel fel tudjuk tölteni a megüresedett helyet, szintén a befizetett tábordíj 80%-át visszautaljuk. Amennyiben nincs várólistás jelentkezőnk és a lemondó fél meg tud hívni egy másik jelentkezőt a helyére, úgy szintén visszautaljuk a befizetett tábordíj 80%-át. Ellenkező esetben nem áll módunkban visszatéríteni a tábor részvételi díját.

Kérdésekkel keressenek minket a kozepiskolasok.szabadegyeteme@gmail.com címen, vagy keressék fel facebook-oldalunkat!
https://www.facebook.com/szabadegyetemem/

Kérjük, olyan címet adjanak meg, amelyet rendszeresen figyelnek! A táborral kapcsolatos információkat erre a címre fogjuk továbbítani.

Látogasson el a táborhoz tartozó Facebook eseményhez!