Kedves Érdeklődők!

Önkéntesekből álló csapatunkkal idén is várjuk az érdeklődő középiskolásokat nyári pályaorientációs táborunkba, amely idén Királyréten, a Fatornyos Fogadóban kerül megrendezésre július 24–30. között. A részvétel díja tartalmazza a közös leutazást Budapestről, szállást (elhelyezés 2-3-4 fős szobákban, saját fürdőszobával), napi háromszori étkezést, a tábori pólók díját, eszközöket és a közös visszautazást.
9–11. évfolyamos, érettségi előtt álló diákok jelentkezését várjuk, a táborunk kapacitása 56 fő. 

Jelentkezési form: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8O_oJoymerEwzkLliamShS_HuPeG84L0rI9eFXckmyxdZrw/viewform

A részvételi díj:
74.000 Ft

A jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében rögzítjük.
A jelentkezés teljesítéséhez elegendő a tábordíj 50%-át (37.000 Ft) befizetni az űrlap beküldését követő egy hétben.
Ez esetben a tábordíj második felét a következő hónapban várjuk, de legkésőbb július 16-ig! A pontos összegről a szükséges dokumentumok emailben való beérkezése után néhány nappal küldünk értesítést emailben.

Lehetőség van idén is szociális helyzet vagy egészségügyi állapot alapján a tábordíj mérséklését kérni, erről bővebb információkat itt találnak: http://szabadegyetem.elte.hu/taborok/szabadegyetem-tamogatas/

A kedvezményre jogosító igazolást a kozepiskolasok.szabadegyeteme@gmail.com címre kérjük a jelentkezéssel egyidejűleg megküldeni.

A beérkező és alapos igények számától függően 25-33% kedvezményt tudunk biztosítani. A pontos összegről az elbírálások után, előreláthatólag június első felében küldünk értesítést e-mailben.


Az utalás adatai:
Név: Középiskolások Szabadegyeteme Egyesület
Számlaszám: 11600006-00000000-73475947
Bank: ERSTE Bank
Közlemény: közleményben kérjük feltüntetni a résztvevő diák nevét, és mellé még annyit, hogy „KÖSZE”!

Lemondás esetén:
– június 23-ig a befizetett tábordíj 100%-át visszautaljuk.
– június 24. és július 12. közötti lemondáskor a befizetett tábordíj 80%-át visszautaljuk.
– Ha a tábor előtti utolsó két hétben történik a lemondás és amennyiben a várólistáról egy jelentkezővel fel tudjuk tölteni a megüresedett helyet, szintén a befizetett tábordíj 80%-át visszautaljuk. Amennyiben nincs várólistás jelentkezőnk és a lemondó fél meg tud hívni egy másik jelentkezőt a helyére, úgy szintén visszautaljuk a befizetett tábordíj 80%-át. Ellenkező esetben nem áll módunkban visszatéríteni a tábor részvételi díját.

Kérdésekkel keressenek minket a kozepiskolasok.szabadegyeteme@gmail.com címen, vagy keressék fel Facebook-oldalunkat!
https://www.facebook.com/szabadegyetemem/

Kérjük, olyan címet adjanak meg, amelyet rendszeresen figyelnek! A táborral kapcsolatos információkat erre a címre fogjuk továbbítani.

Látogassanak el a táborhoz tartozó Facebook eseményhez!