Támogatóink

A Magyar Ügyvédi Kamara köztestület, az ügyvédek országos szervezete, amely önálló ügyintéző szervezettel és költségvetéssel rendelkezik. Támogatásukkal több táborozó kedvezményes részvételét tették lehetővé a 2018-as, 2020-as és a 2021-es Középiskolások Szabadegyeteme és Szabadegyetem Plusz táborokban.
A Szakkollégiumok Egyeztető Fóruma – ismertebb nevén Interkoll – az országban és a határon túl működő szakkollégiumok közös érdekegyeztető közössége. Az Interkoll támogatásával hozzájárult több hátrányos helyzetű táborozó kedvezményes részvételéhez a 2021-es Középiskolások Szabadegyetemén.


A Rektori Kabinet az oktatási és kutatási alaptevékenység rektori irányítási, szakmai felügyeleti, stratégiaalkotási hatásköreiben működik közre, ennek keretében feladatkörébe tartozik az oktatásfejlesztés, a tehetséggondozás, a tudománypolitika, a nemzetközi kapcsolatok ápolása, fejlesztése, a minőségpolitika és minőségfejlesztés, a diplomás pályakövetés, az adat- és stratégiai információkezelés, az egyetemi Alumni, az összegyetemi PR és kommunikációs tevékenység, valamint az „Eötvös” Művészeti Együttes tevékenységének rektori szintű megszervezése.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Hallgatói Önkormányzat Rektori pályázatának keretében támogatta szervezőink szállásköltségeit , valamint a 2021-es táborokhoz készült, a táborokat népszerűsítő promóciós anyagok finanszírozását is.
Együttműködésünk részeként az expodom.hu sátor webáruház 2023-as táborainkra összecsukható pavilont biztosított, mely nagyban megkönnyíti szabadtéri programjainkat. Köszönjük szépen a felajánlást!
Az E.ON az első nagy nemzetközi vállalatcsoport, amely az új energiavilágot helyezte tevékenysége középpontjába, és fő fókuszában az energiahálózatok, a megújuló energia, és az ügyfeleinknek kínált komplex energetikai megoldások állnak. Társadalmi szerepvállalásuk keretében az E.ON Hungária támogatásban részesítette a 2021-ben megrendezett Középiskolások Szabadegyeteme és a Szabadegyetem Plusz ’21 táborainkat.
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző Kar támogatást biztosított Szabadegyetem Plusz '19 táborunkra.
18. kerületben bejegyzett és működő szervezetként a kerületi önkormányzat működési támogatást nyújtott, valamint támogatta Egyesületünk szakmai programját is.
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar támogatásával a karon tanuló önkénteseink kedvezményes részvétele vált lehetővé.
A Budapesti Közjegyzői Kamara anyagilag és szellemileg támogatja 2019-es, 2020-as és 2021-es táborainkat, lehetővé téve hátrányos helyzetű diákok kedvezményes részvételét, valamint szakmai spektrumunk további bővítését.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával hozzájárult több hátrányos helyzetű táborozó kedvezményes részvételéhez, valamint az Egyesületünk eszközpark fejlesztéséhez és a programsorozatunk megvalósításához.

www.nka.hu
A Nemzet Kulturális Alap Ismeretterjesztés és Környezetkultúra Kollégiumához benyújtott két sikeres pályázat révén támogatásban részesítette 2019-ben, 2020-ban és 2021-ben rendezendő táborainkat, valamint a “Pályaorientáció a képernyőn keresztül” című online programsorozatunkat is.

A Nemzeti Együttműködési Alap egy olyan költségvetési előirányzat, amelynek felhasználásában a civil szervezetek és a kormányzat partnersége jut kifejezésre.

A 'Civil szervezetek működési célú támogatása 2018' pályázat keretében működési támogatásban részesítette Egyesületünket 2018-ban.

Egyesületünk 2021-ben a Bethlen Gábor Alapkezelő 'Új Nemzedék Jövőéért Kollégium' pályázata keretében működési támogatásban részesült.
Az MVM Csoport Magyarország arra törekszik, hogy ügyfelei számára a fenntartható, megfizethető és tiszta energiát biztosítson. Társadalmi felelősségvállalásuk keretében működési támogatásban, főleg utazási támogatásban részesítette Egyesületünket.
A Magyar Országos Közjegyzői Kamarát (MOKK) a közjegyzőkről szóló 1991. évi XLI. törvény hozta létre, amely előírta, hogy az országos kamarát és a területi kamarákat a törvény hatálybalépését követő (1991. november 1.) három hónapon belül meg kell alakítani. Ilyen előzmények után a MOKK – a magánközjegyzők tevékenységének megkezdésével egyidejűleg – 1992. január 1. napján alakult meg. Támogatásukkal több táborozó kedvezményes részvételét tették lehetővé a Középiskolások Szabadegyetemén.

http://www.emet.gov.hu/
Az Emberi Erőforrás támogatáskezelő 'Fiatalok a Családok évében' kiírásra benyújtott és támogatást nyert pályázatunkon keresztül támogatásban részesítette Egyesületünk szakmai programsorozatát 2018-ban. A 2019-es és 2020-as évben a 'Több leszel, ha teszel!' önkéntességet népszerűsítő pályázati kiírásán nyert programunk támogatást. A támogatáskezelő 2021-es évben is támogatásban részesítette táborainkat.