Kedves Érdeklődők!

Július 18–24. között szeretettel várjuk mindazokat a régi és új táborozókat (9-től 11. osztályig), akik még az érettségi és az egyetemi jelentkezés előtt állnak! Idei táborunk Szigetszentmártonban, a Duna partján található Mártoni Táborban kerül megrendezésre.

FIGYELEM! A férőhelyek beteltek, így az ezután érkező jelentkezéseket csak várólistán tudjuk rögzíteni. Kérjük, várólistás jelentkezés esetén csak abban az esetben kezdeményezzenek utalást, ha visszajeleztük, hogy tudjuk fogadni a jelentkezőt! Megértésüket köszönjük!

A kitöltendő űrlap: https://forms.gle/M4JyzWmBX3M3W2AK7

A teljes tábordíj 52.000 forint. Jelentkezni az űrlap kitöltésével, valamint a tábordíj legalább 50%-ának átutalásával lehet. A részvételi szándékot csak a teljes összeg megérkezésekor áll módunkban végleg rögzíteni, melynek végső határideje június 18.
A részvételi díj tartalmazza a közös utazást Budapestről, szállást (4-6-8 fős szobákban, fa- vagy kőházban), napi háromszori étkezést, a tábori pólók díját és a közös visszautazást.

Lemondás esetén:

  • Június 18-ig a befizetett tábordíj 100%-át visszautaljuk
  • Június 19. és július 2. közötti lemondáskor a befizetett tábordíj 80%-át visszautaljuk
  • Ha a tábor előtti utolsó két hétben történik a lemondás és amennyiben a várólistáról egy jelentkezővel fel tudjuk tölteni a megüresedett helyet, szintén a befizetett tábordíj 80%-át visszautaljuk. Amennyiben nincs várólistás jelentkezőnk és a lemondó fél meg tud hívni egy másik jelentkezőt a helyére, úgy szintén visszautaljuk a befizetett tábordíj 80%-át. Ellenkező esetben nem áll módunkban visszatéríteni a tábor részvételi díját.

Hátrányos helyzetű diákoknak lehetőség van kedvezményt igényelni, melynek részletei itt olvashatók.

Látogass el a táborhoz tartozó Facebook eseményhez!

Értesítést kérek a jelentkezés kezdetéről!