Kedves Érdeklődők!

Önkéntesekből álló csapatunkkal idén is várjuk az érdeklődő középiskolásokat nyári pályaorientációs táborunkba, amely idén Gyöngyösön, a Mátra Táborban (Sástó) kerül megrendezésre július 22-28. között. A részvétel díja tartalmazza a közös leutazást Budapestről, szállást 6 fős szobákban, saját fürdőszobával, napi háromszori étkezést, a tábori pólók díját, eszközöket és a közös visszautazást.
9–11. évfolyamos, érettségi előtt álló diákok jelentkezését várjuk, a táborunk kapacitása 56 fő.

Jelentkezési form:

https://forms.gle/naRBKs8Ct9TwoYHs8

A részvételi díj:
58.900 Ft

A jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében rögzítjük.
A jelentkezés teljesítéséhez elegendő a tábordíj 50%-át (29.450 Ft) befizetni az űrlap beküldését követő egy hétben.
Ez esetben a tábordíj második felét a következő hónapban várjuk, de legkésőbb július 15-ig! Az összeg beérkezése után egy héten belül küldünk visszaigazolást.

Kedvezmények:

Az idei Középiskolások Szabadegyeteme táborunkba háromféle kedvezményt tudunk biztosítani a jelentkezőknek. Erről bővebb információkat itt találnak: https://kozepiskolasokszabadegyeteme.hu/tabor/szabadegyetem-tamogatas/ 

1. Az első kedvezményünk szociális helyzet vagy egészségügyi állapot alapján jár. A tábordíj mérséklése érdekében a kedvezményre jogosító igazolást a jelentkezes@kozepiskolasokszabadegyeteme.hu címre kérjük a jelentkezéssel egyidejűleg megküldeni. A beérkező és alapos igények számától függően a tábordíjból 50% kedvezményt tudunk biztosítani. A szükséges dokumentumok emailben való beérkezése után, június elején küldünk értesítést a támogatás elbírálásáról.  A később, legfeljebb július 15-ig beérkezett igényeket folyamatosan bíráljuk, és minél hamarabb értesítjük a jelentkezőket.

2. A második kedvezményünk testvérek jelentkezése esetén jár, ilyenkor fejenként 10% kedvezményt tudunk biztosítani.

3. A harmadik kedvezményünk a Hívj +1-et! kedvezmény, melynek értelmében, ha a jelentkező meghív valakit a táborba, akkor engedményt kap a saját tábordíjából. Ennek további részleteit a „Támogatás” oldal (https://kozepiskolasokszabadegyeteme.hu/tabor/szabadegyetem-tamogatas/) tartalmazza.

A fizetés módja:

Az utalás adatai:
Név: Középiskolások Szabadegyeteme Egyesület
Számlaszám: 11600006-00000000-73475947
Bank: ERSTE Bank
Közlemény: közleményben kérjük feltüntetni a résztvevő diák nevét, és mellé még annyit, hogy „KÖSZE”! Pl. Kovács János KÖSZE

Lemondás esetén: 
– június 22-ig a befizetett tábordíj 100%-át visszautaljuk.
– június 23. és július 7. közötti lemondáskor a befizetett tábordíj 80%-át visszautaljuk.
– Ha ezután történik a lemondás és amennyiben a várólistáról egy jelentkezővel fel tudjuk tölteni a megüresedett helyet, szintén a befizetett tábordíj 80%-át visszautaljuk. Amennyiben nincs várólistás jelentkezőnk és a lemondó fél meg tud hívni egy másik jelentkezőt a helyére, úgy szintén visszautaljuk a befizetett tábordíj 80%-át. Ellenkező esetben nem áll módunkban visszatéríteni a tábor részvételi díját.

Kérdésekkel keressenek minket a jelentkezes@kozepiskolasokszabadegyeteme.hu címen, vagy keressék fel Facebook-oldalunkat!
https://www.facebook.com/szabadegyetemem/

Kérjük, olyan e-mail-címet adjanak meg, amelyet rendszeresen figyelnek! A táborral kapcsolatos információkat erre a címre fogjuk továbbítani.