A Középiskolások Szabadegyeteme Egyesület által szervezett események.

2010

2010-ben került megrendezésre első alkalommal a tábor Tatán, alig 14 táborozóval.

2011

A második évben új táborozókkal, új helyen, Révfülöpön tartottuk a tábort. Ekkor vált hagyománnyá, hogy minden évben új táborhelyet keresünk. 2011-ben volt az első Szabadegyetem After is.

2012

A harmadik táborban, Velencén már 33 táborozó vett részt. Régebbi táborozóink immár szervezőként is visszatértek. Az After is hagyománnyá nemesedett.

2013

Negyedszerre Cegléden volt a tábor, ebben az évben az Afteren túl először vetődött fel az adventi forralt borozás ötlete.

2014

2014-ben Szigetszentmártonon volt az 5. tábor, megtartottuk a 4. aftert is, azonban ebben az évben a forralt borozás elmaradt.

2015

2015-ben Csobánkán tartottuk a tábort és az after mellett visszatért a forralt borozás.

 

2016

Ebben az évben jelentős szerepünk volt az Educatio kiállításon, szakmai közreműködőként vettünk részt az ERSTE bank standján. Az új szervezők felvételét is megpróbáltuk intézményesíteni: kora tavasszal, egyszerre vettük fel az új szervezőket, és tartottunk egy Csapatépítő eseményt is a szervezők számára. A tábort Horányban tartottuk, és az after mellett a forraltborozás is hagyománnyá vált.

2017

Az elmúlt évhez hasonlóan 2017-ben is rendeztünk Felvételi Eseményt, majd tavasszal és ősszel is Csapatépítőt. A tábort idén rendhagyó módon, egy már ismert szálláson töltöttük, Szigetszentmártonban. Idén először rendezzük meg a Pályaorientációs napot, valamint folytatjuk a hagyománnyá vált események megtartását is.