Kedves Jelentkezők! Kedves Szülők!

A hatályos járványügyi jogszabály értelmében, minden 18. életévét betöltött vendég csak védettségi igazolvánnyal vagy védettséget igazoló applikációval veheti igénybe vagy tartózkodhat bármilyen vendéglátó-, illetve szálláshelyen, így ez vonatkozik az idei tábor táborhelyére is.

A szálláshely kérésére fel kell mérnünk az érintett jelentkezők és szervezők körében, hogy rendelkeznek-e már, illetve a tábor kezdetéig fognak-e rendelkezni védettségi igazolvánnyal vagy applikációs igazolással a védettségről, ezt kérjük a jelentkezéskor is fokozottan figyelembe venni. A már eddig jelentkezett és érintett táborozókat e-mailben, az újonnan jelentkezőket pedig a jelentkezési űrlapon feltett kérdésnél kérjük nyilatkozni.

Amennyiben valaki a tábor kezdetéig nem fog rendelkezni legalább applikációs igazolással, a szálláshelynek nem áll módjában fogadni, és ezzel együtt sajnos mi sem tudjuk fenntartani a jelentkezését.

Szeretnénk megkérni az érintett táborozókat, hogy a táborba a védettségi és a személyi igazolványukat is mindenképp hozzák magukkal!

Szíves megértésüket köszönjük!